Despre noi

Afla mai multe despre initiatorii acestui proiect

Platforma EducatieFaraBullying.ro este realizata de Asociatia Parintilor Isteti in parteneriat cu Itsy Bitsy FM si Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti si este finantata de Primaria Sector 3 Bucuresti cu fonduri nerambursabile de la bugetul local.

Asociatia Parintilor Isteti militeaza din 2017 pentru prevenirea si combaterea bullying-ului, fiind co-initiator al miscarii strategice nationale impreuna cu Itsy Bitsy FM, fiind parte din echipa care a elaborat normele metodologice de implementare a acestei noi legi si lucreaza in continuare la ghidurile de implementare a acestora in toate institutiile de educatie preuniversitara din Romania. 

Campania « Educatie fara bullying in Sectorul 3, Bucuresti » este organizata de Asociatia Parintilor Isteti in parteneriat cu Itsy Bitsy si Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti si este finantat de Primaria Sector 3 Bucuresti cu fonduri nerambursabile de la bugetul local. 


Asociatia Parintilor Isteti a fost fondata in 2007 si este un ONG care militeaza si ajuta parintii romani si cadrele didactice sa creasca copiii intr-un mediu sanatos. Deruleaza activitati educationale pentru copii, parinti si cadre didactice aratand o preocupare constanta pentru stimularea dezvoltarii si cresterii armonioase a acestora.

Principale activitati dezvoltate in ultimii 10 ani:

Asociatia a organizat in 2017 campania sociala « Bullying-ul incepe acasa si se continua la scoala » si campaniile de prevenire a bullying-ului adresate cadrelor didactice « Gradinite fara Bullying » in 2017 si « Scoli fara Bullying » in 2018. 


Asociatia Parintilor Isteti colaboreaza cu mai multe organizatii, institutii si specialisti cum ar fi: ANDPDCA, Colegiului Psihologilor, CMBRAE, Ministerul Educatiei si Cercetarii, Politia Capitalei – Serviciul Prevenire, Colegiul Psihologilor, Universitatea Bucuresti - Facultatea de Psihologie si Stiintele Educatiei, ISE, Organizatia Salvati Copiii, Consiliul National al Elevilor, Point Public Affairs si Itsy Bitsy FM.